Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Прокурорські статки: хто з обласних прокурорів є найбагатшим

Прокурорські статки: хто з обласних прокурорів є найбагатшим

01.12.2016, 23:00

Сьогодні, 1 грудня, українські прокурори відзначають своє професійне свято — День працівників прокуратури. Журналісти 0342.ua вирішили дізнатися, хто із керівників Івано-Франківської обласної прокуратури може дозволити собі найгучніше святкування.

Зазначимо, що дані взято із Єдиного державного реєстру декларацій, який доступний за цим посиланням

Керівником обласної прокуратури є Стратюк Олександр Миколайович, єдиною нерухомістю якого є орендована квартира в Харкові. А ще він задекларував заробітну плату, яка склала 300 тисяч гривень та 65 тисяч доларів готівки, що записані на дружину.  

Серед заступників обласного прокурора найбагатшим є Торованин Володимир Дмитрович, який є власником двох земельних ділянок та двох житлових будинків в Яремче, а також квартири в Івано-Франківську. Його дружина володіє 5-ма земельними ділянками в Суходолі Рожнятівського району та Яремче.

Сімейний автопарк складається з двох автомобілів: позашляховика "SSANGYONG" та седана "Subaru Legacy".

Заступник прокурора декларує заробітну плату в розмірі 321 тисячу гривень та пенсію 49 тисяч гривень. Зарплатня ж дружини склала 67 тисяч гривень. Цікаво, що його син також працює в прикарпатській обласній прокуратурі, паралельно навчаючись в Національній Академії прокуратури України та заробив на продажі рухомого майна 260 тисяч гривень.

Загалом, сім'я внесла до декларації 295 тисяч гривень готівки.

Наступним заступником прокурора є Вахітов Руслан Фаільйович, який не задекларував жодного нерухомого майна. Його ж дружина є власником житлового будинку та земельної ділянки в Харкові, а також їздить на легковій автівці "Hyundai Accent".

В декларацію внесена заробітна плата — 153 тисячі гривень та дохід від відчуження рухомого майна — 84 тисячі гривень.

Гнідан Руслан Миколайович є ще одним заступником обласного прокурора. Він задекларував квартиру в Івано-Франківську, зарплату — 280 тисяч гривень та 160 тисяч готівкою.  Його дружина  у власності має 80 тисяч гривень готівки.

Останнім заступником є Кукуряк Микола Ерастович, у декларації якого є 2 квартири в Івано-Франківську та Чернівцях, 300 тисяч зарплати, 19 тисяч пенсії та 145 тис. гривень готівкою.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
373