Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Озброєний ножем рецидивіст пограбував у Коломиї студента

Озброєний ножем рецидивіст пограбував у Коломиї студента

30.11.2016, 20:45

Напад було скоєно вчора, 29 листопада. Сьогодні правохоронцям вдалося затримати зловмисника.

Вчора до поліції звернувся студент одного з вищих професійних училищ Коломиї з повідомленням про те, що невідомий чоловік, погрожуючи йому ножем, пограбував його, забравши 2 200 грн повідомив на своїй офіційній Фейсбук-сторінці т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області у МВС України Віктор Шкутов.

Зловмисник підійшов до хлопця в одному з магазинів у центрі міста. Він почав погрожувати юнакові фізичною розправою та ножем, таким чином вивівши його на вулицю, де й заволодів грошима своєї переляконої жертви.

В ході проведення оперативно-пошукових заходів правоохоронці затримали підозрюваного у СІЗО Івано-Франківська, куди він прийшов, щоб передати передачу своїй сестрі. Ним виявився 43-річний івано-франківець, який зараз мешкає у одному з сіл Коломийського району. Навесні цього року він вийшов на волю з в'язниці, де відбував покарання за скоєння подібного злочину. 

За фактом розбою розпочато кримінальну справу, підозрюваного взято під варту. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
333