Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ТОП-5 найцікавіших петицій від тернополян

ТОП-5 найцікавіших петицій від тернополян

22.11.2016, 22:00

Сьогодні на сайті єдиної системи місцевих петицій триває збір підписів на 18 звернень тернополян. Сайт 0352.ua обрав топ-5 найцікавіших петицій, які подали на розгляд у міську раду мешканці Тернополя.
1. Вишка для стрибків у воду з висоти у Тернопільське озеро.

На думку тернополян, станом на сьогодні немає жодної безпечної офіційної змоги пострибати у воду з пристойної висоти на пляжах, тому мешканці міста пропонують встановити на озері конструкцію 10-12 метрів заввишки. Нагадаємо, що у 1960-х роках така вишка на Тернопільському озері була розміщена поблизу Надставної церкви. Жителі Тернополя розпочали збирати підписи 28 жовтня, а до кінця збору підписів залишилось лише 5 днів. Станом на сьогодні, 22 листопада, петицію підписали 51 особа із 300 потрібних.
577

2. Євродороги у Тернополі.

Тернополяни вимагають розробити проекти реконструкції проїжджої частини вулиць, а саме перехресть і зупинкових комплексів. Застосування новітніх матеріалів дозволили уникнути щорічних ремонтів деформованного покриття та зекономити бюджет міста. Початк збору підписів стартував 2 листопада, а до завершення збору підписів залишилось ще 10 днів. На сьогодні уже зібрано 91 підпис із 300 необхідних.
3. Назвати одну з вулиць Тернополя іменем Богдана Гаврилишина.

Мешканці міста пропонують посадовцям міської ради назвати одну з вулиць Тернополя іменем Богдана Гаврилишина.  Богдан Гаврилишин відомий світовий діяч, український, канадський, швейцарський економіст, родом із Тернопільщини. Пан Богдан був також радником кількох Президентів України, прем'єр-міністрів та голів Верховної Ради. Тернополяни розпочали збирати підписи 8 листопада, втім, мешканці міста мають можливість збирати підписи на сайті єдиної системи місцевих петицій ще впродовж 16 днів.

4. Логопед для дітей. 

Жителі Тернополя вважають, що потрібно, аби у всіх дошкільних закладах міста працював лікар-логопед. Підписи на цю петицію розпочали збирати 14 листопада, до кінця збору підписів залишилось ще 22 дні. Станом на сьогодні, 22 листопада, петицію підписали 57 осіб з 300 необхідних.
31940977

5. Ще одна петиція, на яку триває збір підписів - встановлення POS-терміналів для прийняття платежів в обслуговуванні усіх маршрутних таксі Тернополя. Тернополяни вимагають у міської ради прийняти рішення щодо цієї проблеми і станом на сьогодні зібрали уже 39 підписів із 300 необхідних. Нагадаємо, збір підписів стартував 2 листопада 2016 року.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
348