Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Марцінків у театрі прозвітував за минулий рік роботи

Марцінків у театрі прозвітував за минулий рік роботи

20.11.2016, 22:00

Сьогодні, 20 листопада в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі ім.Івана Франка міський голова звітував за перший рік на посаді.

Подивитися і послухати мера прийшло більше тисячі містян, серед яких були представники громадських організацій, депутати міської ради, ветерани АТО, бійці УПА та пересіні франківці.

Захід почали показом ролика про роботу чиновників, в фіналі якого під звучання головного саундтреку кіносаги "Зоряні війни": "Star Wars (Main Theme)" на сцену вийшов сам Руслан Марцінків.

Міський голова доповів, що за його перший робочий рік було опрацьовано 7576 звернень, прийнято 6480 громадян, проведено 96 прямих ефірів на телебаченні та 156 на радіо, зроблено ремонт 29 вулиць (у роботі наразі перебувають 9), 15 тротуарів (у роботі 4) та 2 перехрестя; зроблено 3 велодоріжки, 5 антикишень, 9 пішохідних переходів, 18 "острівців безпеки", 2 світлофори, 5 пристроїв примусового зниження швидкості, освітлено 15 вулиць (8 ще в роботі), зроблено 6 зовнішніх освітлень (9 у роботі), освітлено 3 переходи (10 у роботі), виконано 6 заходів з егнергозбереження (2 в роботі), встаноівлено вікна у 141 підїзді (110 будинків), зроблено 33 міжбудинкові проїзди (26 у роботі), 5 дитячих майданчиків (2 в роботі), 11 відпочинкових зон (2 в роботі), нагороджено 150 бійців АТО відзнаками "За честь і мужність", відкрито 18 анотаційних дошок у рамках програми "Місто героїв", розпочато відведення 42 земельних ділянок бійцям АТО, оздоровлено 120 дітей бійців АТО, організовано 26 патріотичних таборів для дітей, проведено 38 духовних прощ. Ось такі суцільні цифри.

Не обійшлося без скандалів. Руслан Марцінків нагадав, що міська влада виграла суд у суперечці з Українською Православною Церквою Московського Патріархату за земельну ділянку по вул.Чорновола і заявив, що церква повинна повернути цю землю у власність міста та переїхати на вул. Довженка де побудовано новий храм. На вул. Чорновола ж повинен бути дитячий садок. Міський голова назвав УПЦ МП "церквою окупанта", що дехто із залу сприйняв як особисту образу

Захід відвідав головний "свободівець" Олег Тягнибок, який перед цим відвідав Городенківщину, де відкрив пам'ятник загиблим воїнам АТО із Прикарпаття.

Завершився звіт роботи мера привітаннями від духовенства, яке з нагоди майбутнього Дня народження Руслана Марцінківа (22 листопада) подарували йому медаль святих Іва та Феодосія Манявського.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
341