Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільських водіїв не карають за відсутність зимових шин

Тернопільських водіїв не карають за відсутність зимових шин

17.11.2016, 21:30
Не тільки погане прибирання спровокувало транспортний затор у Тернополі, але й автівки, які на літніх колесах не можуть дати собі раду на снігу.
Із початком снігової негоди у Тернополі виник транспортний колапс. Причин такої ситуації виявилося доволі багато. Серед них і «лисі» колеса автомобілей. Свої підозри, що маршрутки їздять містом на непристосованих до зими колесах, тернополяни пишуть у соціальних мережах. Так, нещодавно міський автобус застряг не те, що на рівному місці, а, навіть, на спуску, і тернополянам довелось підштовхувати його, аби зрушити з місця.
Стосується ця проблема і великогабаритного транспорту, який створює величезні затори на об’їзній у Тернополі. І причина також у відсутності зимових шин, пише Терен. Нагадаємо, вчора саме через затор на Микулинецькій до лікарні не могли довезти немовля із гематомою мозку.
Однак покарати людей, через яких страждають інші, виявилося неможливим, адже в правилах дорожнього руху немає чіткого зобов’язання перевзувати автомобілі в зимові покришки.
В поліції на це розводять руками і покладаються лише на здоровий глузд водіїв.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
341