Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Понад 300 населених пунктів на Тернопільщині залишаються без світла. Для Барни це не критично

Понад 300 населених пунктів на Тернопільщині залишаються без світла. Для Барни це не критично

13.11.2016, 21:20
На Тернопільщині продовжується снігова негода, всі служби працюють в посиленому режимі. Снігові замети на дорогах досягають 40 сантиметрів.
Проїзд на дорогах державного та регіонального значення забезпечують як можуть, у всіх напрямах рух ускладнений. Впродовж доби залучалось 97 механізмів та 280 робітників служби автомобільних доріг Тернопільської області.
Через сильні пориви вітру та опади у вигляді мокрого снігу, внаслідок спрацювання систем автоматичного захисту у Бучацькому, Гусятинському, Збаразькому, Козівському, Кременецькому, Підволочиському, Підгаєцькому, Теребовлянському, Тернопільському та Чортківському районах станом на середину дня без електропостачання залишилось 361 населений пункт.
Проводяться роботи щодо відновлення електропостачання. 
Як повідомив голова Тернопільської ОДА Степан Барна, у ліквідації наслідків стихії задіяні усі служби, які працюють в цілодобовому режимі. «Ситуація в області не є критичною. Рятувальники, дорожники, медики, комунальні та інші служби оперативно реагують на повідомлення громадян та організацій», - зазначив Степан Барна.
Синоптики обіцяють сніг ще 4 доби.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
313