Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → “Ні проїхати, ні пройти” – жителі Тернопільщини скаржаться на жахливий стан дороги

“Ні проїхати, ні пройти” – жителі Тернопільщини скаржаться на жахливий стан дороги

06.11.2016, 22:00
Більше 28 років чекає на капітальний ремонт дорога «Мишковичі-Скоморохи». Тепер вона швидше нагадує «решето» або «маленькі озера» через які складно перейти до школи або на роботу.
Востаннє дорогу ремонтували понад 28 років тому. Про свою проблему люди написали у службу автомобільних доріг, але реакції жодної немає.
«Ми писали з головою сільської ради звернення у службу автомобільних доріг, до пана Юлика Богдана, але жодної відповіді не було. Нехай би приїхали районні депутати і подивилися на ту дорогу і як діти наші нею ходять», – розповів ternopillive житель села Мишковичі Леонід Півторанів.
Люди хочуть аби відремонтували дорогу «Мишковичі-Скоморохи» ( від км 0+000 до км 1+100), яка примикає до центральної дороги «Мишковичі-Дружба» і бере початок від церкви. Її протяжність близько 800 метрів.
«Цією дорогою ні проїхати, ні пройти неможливо – яма на ямі, але нею щодня доводиться іти моїм онукам до школи, людям до церкви. Цією дорогою ходять мешканці з п’яти сусідніх вулиць, адже вона веде до цвинтаря, до школи, до магазину, до автобусної зупинки», – поділився мешканець  Іван Вівчар.
Сподіваємося, що влада згадає про цю дорогу і діти ходитимуть до школи комфортно, а не по багнюці та калюжах.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
398