Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Озер" на пішохідних переходах у Тернополі не буде

"Озер" на пішохідних переходах у Тернополі не буде

31.10.2016, 21:30
На пішохідному переході на просп. Злуки у дощ вас може облити водою з калюжі авто, яке проїжджає поруч. А щоб перейти дорогу, потрібно обійти чи переступити через "озеро".
Про цю проблему в управлінні ЖКГ знають і кажуть, що вирішать її у наступному році.
У Тернополі дійсно є ряд місць, де у деформованому дорожньому покритті назбируються дощові води, повідомили в управлінні ЖКГ, благоустрою та екології ТМР.
- Зокрема, таку проблему можна побачити і на проспекті Злуки, - кажуть 20хвилин в управлінні. - Особливо часто деформується покриття у місцях, де проїжджає громадський та вантажний транспорт. Відповідно – поблизу зупинок громадського транспорту та поблизу пішохідних переходів, де великогабаритний транспорт зупиняється, підбираючи пасажирів чи пропускаючи пішоходів.
Але такі недоліки систематично замінюють асфальтобетонне покриття. Таким чином відремонтувати уже багато проблемних ділянок по місту, кажуть в управлінні ЖКГ. В цьому році на вулицях Мазепи, Будного, Бережанській, Микулинецькій, проспекті Степана Бандери та інших.
- З часом буде ремонт і на проспекті Злуки, - зазначили в управлінні. - Хоча зараз про це не йдеться, оскільки погодні умови вже не дозволяють здійснювати даний вид ремонту. Усі роботи будуть продовжені у 2017 році.
5
А щодо фото поблизу оновленого пішохідного переходу біля "Універсаму", то він знаходиться на схилі, пояснюють в управлінні ЖКГ. Тобто вода там не затримується, а протікає по прибордюрному лотку на проїжджій частині дороги.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
417