Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Профіль в інстаграмі, у якого понад 100 тис. підписників, має одну непомітну особливість

Профіль в інстаграмі, у якого понад 100 тис. підписників, має одну непомітну особливість

30.10.2016, 15:25

Користувачів Instagram підкорив профіль дівчини на ім'я Louise Delage. Нанього вже підписано понад 100 тисяч людей. Молода француженка стфорила профіль на початку серпня, а вже за кілька тижнів її фото переглядали тисячі людей. На сьогоднішній день профіль налічує 150 фото, але довший час ніхто не помічав на них одну важливу особливість....

Снимок

Снимок1

Снимок2

Снимок4

Снимок6

Майже на всіх фото дівчини присутній алкогольний напій. Дівчина або тримає у руках бокал/пляшку зі спиртним, або ж він десь поруч, але всерівно потрапляє у кадр.

Можна було б припустити, що у молодої красуні проблеми з алкоголе, але насправді фішка в іншому. Профіль Louise Delage не справжній. Він сворений рекламним агентством BETC на замовлення організації Addict Ейд у рамках соціальної кампанії щодо інформування молоді про небезпеку алкоголізму.

Підписники Луїзи захоплювалася її, однак не помічали у неї ознак алкогольної залежності. Іншими словами, експеримент довів, що алкоголізм може стати частиною способу життя молодих людей непомітно для них самих і навколишніх.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
355