Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянам обіцяють, що ціни на ярмарку будуть на 10-15% нижчі, ніж на ринку

Тернополянам обіцяють, що ціни на ярмарку будуть на 10-15% нижчі, ніж на ринку

26.10.2016, 21:30
У суботу в Тернополі відбудеться вже традиційний  сільськогосподарський ярмарок. На ньому мешканці обласного центру зможуть придбати сільськогосподарську продукцію за цінами виробника.
ГАЛИНА ГОРЄВА, заступник начальника міського управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів: «Проведення ярмарку ініційовано, враховуючи значне підвищення цін на продовольчі товари в торговельній мережі міста, на ринках міста, також враховуючи численні звернення мешканців, щодо проведення такого ярмарку і відповідно ініційовано проведення такого ярмарку. Передбачається, що ціни на сільськогосподарському ярмарку будуть на 10-15% нижчі, ніж в торговельній мережі, а також на ринку міста».
Галина Горєва зазначила,  почнуть ярмаркувати з 8-ї години ранку у різних мікрорайонах міста, передає ІНТБ
ГАЛИНА ГОРЄВА, заступник начальника міського управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів: «Сонячний» – це вулиця Леся Курбаса, площадка біля ринку «Галицький», це масив «Дружба» – перехрестя вулиць Миру – Дружби і масив «Східний» – це площадка перед Центральним стадіоном, проспект  Бандери,15 і вулиця Протасевича,12 – це площадка біля бару «Галич».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
290