Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Земельні ділянки довкола озера активісти хочуть передати у власність громади

Земельні ділянки довкола озера активісти хочуть передати у власність громади

20.10.2016, 19:00

Сьогодні, 20 жовтня, відбулися чергові збори тимчасової комісії щодо незаконної забудови міського озера. Через відсутність кількох її членів, трьох з шести, рішення не приймали, проте наступні кроки розглянули.

Прозвучала пропозиція оформити земельні ділянки навколо озера, як власність громади міста, адже усі скандальні забудови зараз ведуться на колишніх "нічийних" ділянках землі. На наступному засідання комісія у повному складі планує прийняти рішення щодо скандального будівництва на Мазепи, 144, де вже вирито котлован.

"Цей котлован потрібно засипати, а на його місці побудувати громадський заклад, або посадити зелені насадження" — заявив голова комісії, депутат міськради Віталій Мерінов.

Також на засіданні був присутній заступник голови департаменту архітектури Артур Прокіпчук, який заявив, що для початку потрібно розробити генеральний план міста, після чого — детальний план даної земельної ділянки, а вже потім починати боротьбу з незаконним будівництвом.

Нагадаємо, що 26 квітня на сесії міської ради депутати проголосували за створення комісії, яка контролюватиме ситуацію навколо забудови міського озера. До неї крім депутатів від кожної фракції увійшли і громадські активісти.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
202