Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Чому в Тернополі, на проспекті Злуки, деформувався тротуар?

Чому в Тернополі, на проспекті Злуки, деформувався тротуар?

19.10.2016, 20:00
Днями у тернопільських соцмережах почали обговорювати якість ремонту тротуарів у Тернополі. Обговорення точаться довкола ділянки тротуару поблизу ТРЦ “Ювілейний”, яка просідає.
Як повідомляє управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, ремонтні роботи даної ділянки були здійснені забудівником –  ПП “Креатор Буд” (ця частина тротуару межує із будівництвом даного ПП), тому виконувалися за кошти підприємства, а не за кошти бюджету. Просідання могло виникнути як наслідок неякісного виконання робіт, або ж може бути пов’язаним із тим, що неподалік виконувався ремонт водопроводу. Відділом технагляду Тернопільської міської ради було направлене виконавцю робіт відповідне звернення щодо ліквідації пошкоджень.
До слова, цього року просідання даної ділянки тротуару була встановлена вже вдруге, відтак звернення до забудівника спрямоване повторно. Схожа проблема виникала і минулого року трохи вище на тротуарі по проспекті Злуки. Його також облаштовував вказаний забудівник, при цьому працівники оперативно ліквідували недоліки тротуарного покриття після звернення від відділу технагляду. Підрядники, які здійснюють капітальні ремонти  тротуарів у Тернополі у межах титульних списків, надають гарантійні зобов’язання щодо якості виконаних робіт. То ж, у випадку пошкоджень, їх ліквідовують самі підрядники без залучення бюджетних коштів.
Фото – Від Тарнополя до Тернополя

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
263