Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Навчання без підручників: тернопільські батьки просять забезпечити дітей необхідною літературою

Навчання без підручників: тернопільські батьки просять забезпечити дітей необхідною літературою

18.10.2016, 21:30
Забезпечення учнів безкоштовними підручниками залишається актуальною проблемою. Серед таких навчальних закладів – Тернопільська обласна експериментальна комплексна школа мистецтв ім. І. Ґерети. Про це редакції «0352.ua» повідомили батьки учнів цього навчального закладу.
– Учні 4-го класу дуже хорошої, розвиваючої школи мистецтв змушені вчитися без навчальної літератури. Це називається навчання "за новою програмою". Проблема не у класному керівнику, чи директорі школи... Це все потрібно вирішувати на рівні міського, або обласного управління освіти. Чомусь нікого це питання не цікавить у ХХІ ст. Ніби це післявоєнні роки. Невже немає влади на місці, яка могла б вирішити це питання, – зазначає пані Ірина.
Пані Ірина є матір'ю трьох дітей. У класі, в якій навчається її дівчинка, 40 дітей. А підручників лише кілька. Для багатодітної сім’ї дуже складно закупити підручники.
– Ці книжки є к вільному продажі, а в школі їх немає. У минулому році не вистачало кілька підручників, ми всі у класі скинулися і закупили. А цього року є кілька підручників на весь клас. Я не в змозі купити ці книжки, коли кожна з них вартує 60-70 гривень. Предметів близько 10, – каже пані Ірина. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
323