Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківські активісти просять НАБУ розібратися із розкраданням коштів УДКТІагротранс

Франківські активісти просять НАБУ розібратися із розкраданням коштів УДКТІагротранс

18.10.2016, 20:00

На своїй сторінці в соцмережах громадський активіст Ростислав Гудзінський опублікував пост, в якому заявляє про те, що в найближчий час групою активістів буде підготовлене звернення до НАБУ з приводу доведення групою посадових осіб та суддей до банкрутства УДКТІагротранс, розтрати коштів та розкрадання державного майна, а також рейдерського захоплення приміщень УДКТІагротранс площею 4472,41 кв. м нібито на потреби ДСУ.

Так, за словами пана Ростислава, посадовими особами інституту та адміністрацією Окружного адміністративного суду в порушення діючого ЗУ були сфальсифіковані погоджувальні документи про передачу приміщення інституту ДСУ. За УДКТІагротранс залишилась площа 200 кв.м, борги по зарплаті та перед держустановами у сумі понад 3000000 грн. Всі ці дії відбулись у час проведення страйку трудового колективу.

Нагадаємо, що «розбірки» навколо цієї справи тривають вже близько двох років, а на колишніх працівників УДКТІагротран В. Остапровича та І. Прокопчука було порушено кримінальні справи.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
202