Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "У барі "Сіті" замироточила барна стійка": в Інтернеті нищівно кепкують з витівки архиєпископа-грішника

"У барі "Сіті" замироточила барна стійка": в Інтернеті нищівно кепкують з витівки архиєпископа-грішника

18.10.2016, 09:30
Після того, як Архиєписокп Тернопільський та Хмельницький УАПЦ Мстислав в одному з барів Тернополя з іншими отцями влаштував розпусні танці у піст, а також масову бійку, соцмережі вибухнули шквалом осуду та несприйняття.
Водночас залишилися люди із почуття гумору, коментарі та дописи яких трохи зменшують ту масу негативу, яка зараз ллється на грішників-отців в Інтернеті.
«Кажуть, тепер в "Сіті" не пускають дівчат з непокритою головою, всі відвідувачі при вході хрестяться, а барна стойка мироточить. Амінь!», – жартує в коментарях Богдан Коваль.
«Чого розкричалися, вони пішли туди грішників навертати) і по всякому приходилось, кого ласкою, а кого і кулаком...», – висунула свою дотепну версію Олена Беднарська.
«Моторолу вбили щоб відволікти увагу від тернопільських попів-дебоширів», – кепкує Святослав Журовський.
В більшості ж тернополяни засуджують вчинок архієпископа та священиків, які були з ним у барі, і закликають інших людей одуматися і припинити носити кошти в церкви, стверджуючи, що й інші отці не далеко втекли від Мстислава і Ко.
Наразі на захист Мстислава став лише Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія, який оприлюднив заяву з маячнею.
Натомість предстоятель УАПЦ Макаріій досі офіційно не відреагував на скандал, який істотно похитнув авторитет духовенства.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
217