Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянин вимагає заборонити транслювання російського телеканалу

Тернополянин вимагає заборонити транслювання російського телеканалу

11.10.2016, 22:00
11 жовтня в Єдиній системі місцевих петицій з'явилась петиція про заборону трансляції телеканалу "Телеклуб" в мережі кабельного оператора.
Як зазначає автор петиції Воронкевич Василь Степанович, він користується  послугами кабельного оператора, у “базовому пакеті” каналів помітив телеканал російського походження “Телеклуб”. “Він явно порушує статті 15-1 Закону України «Про кінематографію» від 13.01.1998. Порушення стосуються трансляції продукції виробництва Російської Федерації, виготовленої після 1 січня 2014 року, а також наявності позитивних образів та популяризацію правоохоронних органів держави-агресора Російської Федерації та колишнього СРСР. Зокрема, останні наявні у серіалах телеканалу: «Мент в законе-6», «Гражданин начальник-2», «Профессионал», «Москва. Три вокзала-8» та інших. На основі вищевикладеного прошу заборонити трансляцію телеканалу "Телеклуб" в мережі кабельного оператора”, – зазначено у петиції.  
За словами автора петиції, аналогічна офіційна заява спрямована в Національну раду з питань телебачення та радіомовлення України.
Фото: Телеграф

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
341