Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківці мають шанс втілити власні інноваційні ідеї на конкурсі інвестиційних проектів

Франківці мають шанс втілити власні інноваційні ідеї на конкурсі інвестиційних проектів

11.10.2016, 20:05

28 жовтня в конференц-залі Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника відбудеться презентація та конкурсний відбір перспективних інноваційних проектів та розробок. П'ятірка найкращих отримає можливість втілити свої ідеї в життя.

Минулого місяця науковий парк «Прикарпатський університет» оголосив даний конкурс з метою відбору перспективних інноваційних проектів та розробок, просування нових можливостей та залучення фінансування для потенційних українських підприємців.

Конкурс складається із:
підготовки бізнес-плану проекту у письмовому вигляді;  усної (візуальної) презентації проекту;  блоку «запитання-відповіді» для виявлення ступеня володіння тематикою, здатності реагувати на потенційні управлінські виклики при реалізації проекту та комерціалізації розробки.  

Пріоритетними для поданих проектів, але не визначальними, є проекти, які подаються за напрямками, які відповідають роботі кластерів наукового парку «Прикарпатський університет»: біотехнології, енергозберігаючі технології, інформаційні технології. Причому, жоден із вказаних напрямків не має переваги над іншими.

Переможці конкурсу отримають:
оцінку експертів своєї ідеї/проекту; досвід публічної презентації своєї ідеї/проекту; «підсилення» поданої пропозиції порадами експертів; 5 відібраних переможців - авторів ідей/проектів матимуть змогу пройти навчальний курс у «Школі стартапів» при науковому парку «Прикарпатський університет»; зробити рекламу своєї пропозиції на всеукраїнському та міжнародному рівнях; цінні нагороди від спонсорів конкурсу.

Початок конкурсу о 15:00.

З усіма деталями можна ознайомитися на сайті організаторів.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
229