Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Святкова ілюмінація творить дива в оселі

Святкова ілюмінація творить дива в оселі

10.10.2016, 20:00

Майже кожен із нас Новий рік та Різдво – найсвятковіші дні в році –  обов’язково асоціює з вогниками, гірляндами, ілюмінацією в будинках та на вулицях.

Світло має особливу силу. Не випадково його так багато у храмах, резиденціях європейських монархів, будівлях східної культури. Говорити про реальне величезне значення світла для всього живого на планеті взагалі не доводиться.

Сучасні розробки забезпечують можливість робити зі світлом фантастичні речі, підкорюючи його силу принципові краси та вашим ідеям. Крім традиційних гірлянд для новорічної ялинки, промисловість пропонує купу несподіваних технічних рішень. Знаєте, яких?
IMG_7273

Наприклад, ви можете декорувати дерева у своєму саду, і ці прикраси будуть довго й стійко витримувати дощ та сніг. Що важливо – гірлянди виростуть разом із деревом, а не порвуться.
IMG_7502

Полюбляєте феєрію світла на вулицях і власному подвір’ї? До ваших послуг сьогодні не лише гірлянди й підвісні конструкції на кшталт зірок, куль і сердець, а й двомірні світлові дисплеї та 3D-мотиви, динамічні зображення. Себто, за вашим задумом вручну спроектують будь-який мотив, і ви єдині в цілому світі матимете таку красу в себе вдома чи на роботі.
275972371

По-особливому оздобити будинок ззовні? Це легко. Контурне освітлення, довговічні фасадні елементи, цілі картини на дисплеях маленьких споруд та багатоповерхівок – обирайте дизайн до смаку.
IMG_8570

Грамотно підібрана ілюмінація справляє чудове враження. Прикрашайте дім чи подвір’я і до свят, і просто так, задля настрою, даруючи собі й іншим постійне відчуття дива. Тим більше, що бажану й високоякісну ілюмінацію ви отримаєте від компанії MK Illumination вже за добу після замовлення.     Унікальний дизайн та досконала якість ілюмінації MK Illumination – для вас. 
IMG_7694-EditIMG_7872IMG_8349IMG_8479IMG_8567

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
215