Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Якою буде погода у Тернополі у найближчі дні?

Якою буде погода у Тернополі у найближчі дні?

07.10.2016, 21:15
Більш сонячну і теплу погоду передбачають на Тернопільщині найближчими днями. Однак, незважаючи на підвищення температурних показників, повітря буде прохолодним. Метеорологи пояснюють таку ситуацію підвищенням рівня вологості.
Незначна хмарність з проясненнями в обідню пору, короткочасні дощі, місцями туман – таку погоду передбачають на Тернопільщині найближчим часом. Однак середньодобова температура повітря дещо підвищиться. До слова, цей факт відтягує початок опалювального сезону у Тернополі.
«В області передбачається хмарна погода з проясненнями. Температура повітря частково підвищиться. Вночі передбачається 4 – 6 градусів тепла, вдень 12 – 14 градусів тепла. Вітер змінних напрямків 7 – 12 метрів за секунду, можливі пориви вітру. Також по області передбачаються дощі. Найближчими днями заморозків не буде. Однак зберігатиметься прохолодне повітря», – повідомили ЗЗ в обласному гідрометеоцентрі.
За словами метеорологів, на вихідних також зберігатиметься тенденція до підвищення температури повітря. Також буде більш тепло і сонячно, однак ймовірність дощів залишається високою.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
289