Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → “Блокпост обстріляли з артилерії” – тернопільські бійці про зону АТО

“Блокпост обстріляли з артилерії” – тернопільські бійці про зону АТО

07.10.2016, 18:32
Понад два місяці тому рідні проводжали своїх захисників на Схід, а сьогодні, не стримуючи сліз щастя та радості, зустрічали їх на рідній землі. Слава Богу, усі бійці повернулися живими та неушкодженими, а загроза, як зізнається командир роти Володимир Катрук, була.
- Хочу щиро подякувати особовому складу роти за дисципліну та сумлінне ставлення до своїх професійних обов’язків. Вони з честю виконали покладені на них завдання і довели свою боєздатність в умовах реальної загрози, - розповів Володимир Катрук.
З його слів, в ніч з 22 на 23 вересня один з блокпостів, на якому несли службу співробітники роти, було обстріляно з ворожої артилерії. Та хлопці зуміли правильно організувати оборону, і ніхто не постраждав.
Місцем дислокації загону роти спецпризначення «Тернопіль» була Луганщина. Службу несли на блокпостах Бахмутка та Гірське. За сумлінну виконання своїх обов’язків  бійці отримали грамоти та подяки, які їм вручив заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Руслан Балик. Після кількаденного відпочинку, бійці повернуться до служби уже на території області.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
210