Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Дощ, затори і ДТП: у Тернополі у час-пік сталося кілька аварій

Дощ, затори і ДТП: у Тернополі у час-пік сталося кілька аварій

04.10.2016, 21:30
4-го жовтня для тернополян вівторок розпочався дощовою погодою, яка, як пояснюють в Управлінні патрульної поліції, й спричинила затори на дорогах міста. Традиційно, найважче було проїхати центральними вулицями Тернополя.
ОКСАНА СМІЛЬСЬКА, прес-секретар УПП в м. Тернопіль: «Найбільше заторів було вранці, у час години-пік, на вулиці Шептицького, Протасевича, Руській також на вулиці Злуки, через погані погодні умови, оскільки йшов дощ, злива. На перехресті вулиці Гайова, Об’їзна та Протасевича зараз ведуться ремонтні роботи, там ремонтують міст – рух на цій ділянці дороги є частково утруднений і, відповідно, виникають затори».
Хоч опадів випало не багато, та навіть цього було достатньо, аби паралізувати рух транспорту, передає ІНТБ
п. ВІКТОР, таксист: «Як дощ. – Як дощ тільки? Сьогодні скільки часу добираєтеся і чи багато роботи? –  Довго добираємося, довго».
п. ІГОР, водій тролейбуса: «Відколи знаки зняли перед мостом і сюди в центр знак зняли – «кірпіч», тепер на ЖД вокзалі зняли «кірпіч», весь транспорт пустили через центр  – і от тут постійно затори в центрі. – А сьогодні якась особлива, у вас графік не збився? – Збився, ми пізнимо практично хвилин 17-18. Не чули, що пасажири кричать, що спізнюються? – Поки що, ні. Запізнюються всі».
Ранкові затори на дорогах не обійшлися без аварій.
ОКСАНА СМІЛЬСЬКА, прес-секретар УПП в м. Тернопіль:  «В час години-пік на вулиці 15 Квітня та на Гайовій було зафіксовано два ДТП. Водії не дотрималися безпечної дистанції і допустили зіткнення. Однак, розійшлись вони по протоколу. Тілесних ушкоджень, потерпілих у цих аваріях – немає».
Тернополянин пан Зіновій каже, за його особистими спостереженнями, затори о такій порі дня, – звична справа. Інколи, щоправда, вони різняться масштабами. Бувають великі, як от сьогодні.
п. ЗІНОВІЙ, тернополянин: «Зросла кількість транспорту, зокрема приватних автомобілів. Студенти – зараз багато. Час такий пік, що з 8-ї до 11-ї години затори. Особливо на базари, туди на Монастриській вулиці, дуже там є затори. Але я думаю, що наше місто, зрівняно з іншими містами, ще терпимо».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
310