Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Від сьогодні франківці можуть подавати анкети на розіграш лотереї Green Card

Від сьогодні франківці можуть подавати анкети на розіграш лотереї Green Card

04.10.2016, 19:05

Сьогодні, 4 жовтня, розпочалася реєстрація на участь у лотереї "Green Card" на 2018 рік. Заповнити анкети можна буде до 7 листопада.

Участь у лотереї може взяти кожен громадянин України, який має повну середню освіту, не має судимості, не порушував візово-еміграційні закони США та не має соціально-небезпечні захворювання. Окрім цього, найпершим правилом участі є те, що аплікант повинен бути уродженцем тієї країни, яка знаходиться у переліку країн-учасниць лотереї. Такий перелік щорічно визначається Державним департаментом США. Україна — у списку, інформує 0342.ua.

Слід наголосити, що на період розіграшу анкета заявника не повинна подаватися більше 1 разу. Адже дублювання анкети може призвести до дискваліфікації та виключення з участі у лотереї. Не рідко бувають випадки, що людина заповнює аплікаційну форму, а до участі у розіграші не допускається. А все тому, що в Івано-Франківську дуже часто свої послуги пропонують недобросовісні посередники, які раніше (рік, два чи три тому) допомагали клієнтам заповнювати анкети. Після чого, отримавши особисті дані особи, вже без її відома автоматично продовжують заповнювати анкети на розіграш кожного року. А не знаючи цього, людина, яка користувалася послугами таких посередників вирішує самостійно заповнити аплікаційну форму. І тут випливає дублювання анкети.

Ще одна підступність таких посередників у тому, що після заповнення анкети, вони не видають клієнту реєстраційний номер, за яким у разі виграшу людина звертається по імміграційну візу за програмою. Якщо людині все ж таки пощастило виграти Green Card, то взамін на такий номер з неї можуть вимагати кілька тисяч доларів.

Минулого року еміграційну візу виграло 5 тисяч українців. А отримали її всього лише близко 1250 осіб.

Є чимало правил, заборон та виключень при заповненні анкети. Детальніше про всі вам безкоштовно можуть розповісти у туристичному агентстві "Віза Плюс".

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
229