Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Переможці поділилися враженнями від півмарафону

Переможці поділилися враженнями від півмарафону

26.09.2016, 20:55
26 вересня, в Івано-Франківську відбувся півмарафон. За словами організаторів, взяли участь в ньому до шести сотень людей. 

Руслан Савчук, який виграв біг на дистанцію на 21 кілометр, сказав, що організація марафону була на вищому рівні у порівнянні із минулими роками. Також, він відзначив зростаючий інтерес у простих жителів міста до такого спортивного свята. 

"Приємно, що такі події відбуваються в нашому місті, адже з туристичної точки зору, півмарафон — це "експрес-екскурсія" Івано-Франківськом для гостей з інших регіонів", — каже він. 

Володимир Юрчук зайняв друге місце на дистанції на 21 кілометр. У цьогорічному марафоні він поєднав 3 ролі: тренера, учасника та співорганізатора.

"У липні ми розпочали підготовку до півмарафону. Тренування були безкоштовні і в них брали участь усі бажаючі.  Спочатку, ми зустрічалися один раз на тиждень, у серпні - два, у вересні - тричі на тиждень для того, щоб звикнути до навантажень. 15-20 людей регулярно відвідували наші заняття", —  ділиться деталями тренувань Володимир. 

Андрій Борис зайняв 6 місце в дистанції на 21 кілометр, а також став найкращим в категорії 30-39 років.

"Сподобалося те, що все більше франківчан долучається до спорту. Проте, негативно вразили деякі жителі міста, які показували свою дикість по відношенню до учасників півмарафону. Вони вказували пальцями на спортсменів, а іноді навіть перешкоджали їхньому руху", - розповів Андрій.

Також, він закликав міську владу залучати школярів та студентів до таких заходів.  

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
266