Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Міська рада нарешті вигадала покарання для бабусь з-під РАЦСу

Міська рада нарешті вигадала покарання для бабусь з-під РАЦСу

23.09.2016, 19:15
Витівки бабульок-співульок, як їх охрестили тернополяни, підпадають під статтю про хуліганство. Тож міська рада передасть відповідне звернення до Нацполіції.
Саме про це йдеться у відповіді на петицію, яку надали представники міської ради.
"Повідомляємо, що за дрібне хуліганство, тобто нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян передбачено адміністративну відповідальність згідно з ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У відповідності до ст.255 КУпАП оформляти протоколи про адміністративні правопорушення за вказаною статтею уповноважені на те посадові особи органів внутрішніх справ (Національної поліції).
Враховуючи вищенаведене, направлено звернення в Тернопільський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управління патрульної поліції в м. Тернополі для вжиття заходів реагування згідно чинного законодавства" - йдеться у відповіді.
Нагадаємо, тернополяни вже роками скаржились на прокльони від "співачок" під тернопільським РАЦСом. Нещодавно написали про проблему в петиції.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
179