Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Придбати їх міг будь-де та будь-хто" - в Тернополі пояснили, що набої з їхнім маркуванням роблять у сепаратистів

"Придбати їх міг будь-де та будь-хто" - в Тернополі пояснили, що набої з їхнім маркуванням роблять у сепаратистів

22.09.2016, 09:30
Набої "МЕЛЬНИЧУК" продають по всій Україні, тому звинувачувати в сепаратизмі власника чи співробітників магазину зброї в Тернополі - зайве, кажуть там.
Нещодавно військовий журналіст Андрій Цаплієнко написав у пості в Фейсбуці, що зі сторони бойовиків отримав цікавий "сувенір". Журналіст пише, що у бойовиків виявились набої, які виготовляють в Тернополі, тож припустив, що в нашому місті хтось може співпрацювати із противником, пише 20 хвилин.
"Привіт, режим тиші..
Прилетіла "сепарська" вісімдесят друга з тавром "МЕЛЬНИЧУК 12". Це маркування мисливських набоїв. Саме мисливські набої використовуються у 82-мм мінах в якості вишибних зарядів. Товар подвійного призначення, так би мовити. Отже, нічого дивного. Ніби... Крім того, що набої з маркуванням "МЕЛЬНИЧУК" виготовлені...в Тернополі.
Хтось може пояснити, як українські набої з Файного Міста потрапляють "на той бік", щоби потім вбивати наших хлопців?" - пише Андрій Цаплієнко.
У тернопільських магазинах зброї розповіли, що придбати набої "МЕЛЬНИЧУК" можна лише в Українській збройній компаніі "Дуплет", власником якої є тернопільський підприємець Сергій Мельничук. Зв’язатися з ним журналістам не вдалось - керівник магазину "Дуплет" пояснив, що "не вважає за потрібне давати його контакти".
- Ці набої виробляють за кордоном, розмитнюють згідно з усіма документами та реалізовують у мережі магазинів по всій Україні, - розповів журналістові керівник магазину "Дуплет" п.Ігор. - По-перше, торгова марка працює успішно 6 років, тому логічно, що придбати набої могли ще до подій на Сході. По-друге, ці набої продають по всій Україні, не враховуючи Сходу та Криму. Придбати їх міг будь-де та будь-хто. По-третє, це звичайні гільзи, їх реалізовують тисячами. Ви заходите в будь-який магазин і купуєте. А що вже з ними роблять - це на совісті людей. Які можуть бути претензії щодо співпраці з сепаратистами?

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
189