Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Чи причетний "Пупс" до зміни керівництва ВО "Свобода"

Чи причетний "Пупс" до зміни керівництва ВО "Свобода"

20.09.2016, 21:00

18 вересня було обране нове керівництво обласного осередку ВО "Свобода". Ходили чутки,  що головним ініціатором цього процесу став "темний кардинал" партії Ігор Кривецький. Журналіст 0342.ua вирішив дізнатися, з чим пов'язана заміна Василя Поповича на Михайла Королика.

Для цього ми поспілкувалися із новоспеченим  та колишнім керівниками обласної "Свободи".

Михайло Королик прокоментував чутки про тиск на районні осередки партії, які не хотіли голосувати за зміну керівництва.

"Можу із впевненістю сказати, що ніякого тиску не було, адже я сам був головою тисменицької районної організації політичної партії ВО "Свобода" і ніяких наказів зверху не отримував", — розповів він та додав: "Василь Попович самостійно прийняв рішення про відмову від посади. Це його рішення, яке я поважаю. І можливо у майбутньому я діятиму схожим чином". 

Інформацію про інтерес Ігоря Кривецького у зміні керівництва обласного осередку він назвав чорним піаром проти ВО "Свобода". 

Василь Попович заперечив конфлікт із новим керівником та підтвердив, що самостійно прийняв рішення про відхід від посади. Проте, додав, що згідно статуту політичної партії кандидатів на посаду керівника обласного осередку вносить лише Олег Тягнибок. 

"Ніяких конфліктів у нашій політичній силі немає, якщо комусь щось не подобається, той покидає лави партії", — прокоментував він. 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
221