Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Курйози тижня: брехня і Путін, Бандеровск або Захарченкоград, весілля по-папуасски

Курйози тижня: брехня і Путін, Бандеровск або Захарченкоград, весілля по-папуасски

19.09.2016, 00:42
Давно відомо, що президент Росії Володимир Путін так само легко бреше, як дихає. Однак раніше брехня господаря Кремля було все ж вишуканіше, тонше і зазвичай ставало явним тільки через якийсь час.

Пам'ятайте, "наші війська не причетні до захоплення в Криму", а потім "звичайно, вони брали участь". То раптом проявить себе «мудрим» економістом: «Світова економіка не витримає цін на нафту в районі 80», то через два роки скаже, що такого зроду не казав.

А от посол України в Киргизстані Микола Дорошенко на засіданні Ради глав держав-учасників СНД в Бішкеку змусив президента Путіна вивертатися так, що відразу стало ясно, що ВВП соврамши.

У відповідь на докір Дорошенко в анексії Криму, Володимир Володимирович почав нести виняткову ахінею. "Росія нічого не анексувала», - заявив він.

За словами Путіна, анексія Криму знаходиться в повній відповідності з міжнародним правом та Статутом ООН". Нагадаємо, що в березні 2014 року, Генасамблея ООН засудила анексію Криму, окупацію Росією півострова підтримали тільки Північна Корея і Зімбабве.

Втім, можливо, даремно ми лаємо російського президента. Просто в результаті вікової деменції Путін дійсно вірить, що «випадково» пірнувши, знаходить старовинну амфору, зустрічає чисто одягнених «рибалок» з готовою рибною юшкою, і весь світ давно визнав Крим російським, а Путіна - головним лідером планети.

Бандеровск або Захарченкоград

Схильність до іронії - один із знакових ознак розвиненого інтелекту. Відсутність оної говорить якраз про протилежне.

Ряд російських інтернет-видань всерйоз сприйняли жарт українського волонтера Романа Доніка, який нібито готує законопроект про перейменування окупованого Донецька в Бандеровск, а Луганська в Майдан.
f35920d371da21722da4b980c44fa1b7
Відзначимо, що «декомунізація» Донецька сталася ще у 1961 році, коли він перестав бути Сталіно, а Луганськ остаточно розпрощався з назвою Ворошиловград в 1990 році.

Враховуючи, що молодіжну організацію «ДНР» назвали «захаровцы», а колишній торговець курми Олександр Захарченко вже привласнив собі генеральську посаду, шанси на те, що Донецьк перейменують в Захарченкоград набагато вище, ніж у Бандеровск. Без всякої іронії.
a92fef54c8482e9536156b623a512f13
Весілля по-папуасски

Зірки Голлівуду зазвичай витрачають величезні кошти, щоб своїми нарядами на весілля привернути увагу ЗМІ і громадськості.

Однак на минулому тижні фото з папуасько-індонезійської весілля стали хітом у Мережі.
ee659201d99b7c0401b7a7cce6866027
Група гостей з боку нареченого підійшла до вибір святкового вбрання, відкинувши всякі гламурні стереотипи. Особливо вишукано виглядає папуас у святковій котеке (футляр для пеніса). Це той випадок, коли скромний мінімалізм з розгромним рахунком перемагає розкіш і занудну манірність.

Однак схильність до відкритості властива не тільки аборигенів Папуа.

У Британії в мережу потрапило відео, як дівчина, стоячи біля дерева, робить селфи своїх сідниць.
a8eac355d077bed03b14b561d0374006
Ймовірно, дівчині хотілося, щоб про неї люди дізналися з її найкращого боку, і це їй вдалося вдвічі. Відео фотосесії дівчата б'є рекорди переглядів. Подейкують, що став зіркою папуас з котекой вже збирає гроші на квиток до Англії, щоб зустрітися з дівчиною своєї мрії.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
291