Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Дороги на Франківщині таки ремонтують!

Дороги на Франківщині таки ремонтують!

14.09.2016, 20:30

Депутатська комісія сьогодні, 14 вересня, обговорила питання ремонту доріг по області. Перший заступник начальника Служби автомобільних доріг Любомир Семанів доповів з цього питання,  — 0342.ua.
Зокрема, Любомир Ярославович на запитання голови Долинської РДА Юрія Мазура прозвітував про стан дороги "Долина-Хуст". За результатами ремонтних робіт зроблено 33 км шляху від міста Долини до села Мислівка Долинського району. На решту дороги від Мислівки до межі із Закарпатською областю просто немає коштів, оскільки там жахливо розбите полотно, яке так званим "ямковим ремонтом" неможливо відреконструювати. Наступного, 2017 року, в ОДА обіцяють виділити близько 60 млн гривень на цю ділянку з 33 по 44 кілометр, а цьогоріч там зроблять лише невеликий ремонт, позасипають великі ями щебеневою сумішшю.
Любомир Семнаів додав, що наразі за державний кошт фінансують ремонти лише тих доріг, які мають міжнародне, державне чи міжобласне значення, а місцеві дороги не ремонтують. Втім, ці шляхи можливо за погодженням фінансувати з місцевого бюджету.
До слова, на 2017 рік Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє виділити рекордні 30-40 млрд гривень саме на ремонт доріг.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
243