Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Громадськість підтримала проект будівництва житлового кварталу "Центральний". Фото

Громадськість підтримала проект будівництва житлового кварталу "Центральний". Фото

13.09.2016, 09:57

В Івано-Франківську відбулися громадські слухання щодо проекту забудови житлового кварталу «Центральний», який зведуть на території заводу "Промприлад", що на вулиці Сахарова. Сам завод планують перенести за межі міста. 

На захід прийшло близько півсотні франківчан, серед яких громадські активісти і депутати міської ради, — інформує 0342.ua.

За будівництво кварталу взялася «Спілка Забудовників». А сам проект нових висоток представив менеджер будівельної компанії Тарас Лутчин. За його словами, проект передбачає не тільки будівництво багатоповерхових будинків, але й підземний та наземний паркінги, новий дитячий садочок та комерційні приміщення, зокрема для аптек та магазинів. Також будуть відведені місця для заняття спортом.

Окрім того, Лутчин повідомив, що вже до кінця вересня БК "Спілка забудовників" та ГО "Спілка учасників АТО" підпишуть угоду, яка передбачатиме виділення у нововбудовах певної кількості квартир для учасників АТО. 

На звільненій території також планують створити місце для громадського простору. За словами представника "Теплого міста" Олександра Шевченко, — центр включатиме три складові: освіту, мистецтво та нові види економіки.

Відтак, присутня на обговореннях громадськість підтримала запропонований проект забудови кварталу, реалізація якого триватиме 3-7 років.

5z_b94cc

2z_8d780

4z_9a6cd

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
193