Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Лідер гурту «Тартак» взяв участь в легкоатлетичному пробізі «Тернопільська Озеряна»

Лідер гурту «Тартак» взяв участь в легкоатлетичному пробізі «Тернопільська Озеряна»

11.09.2016, 12:00
Традиційний легкоатлетичний пробіг «Тернопільська Озеряна» відбувся сьогодні, 10 вересня, у Тернополі.
Учасники змагань пробігли 9 кілометрів навколо Тернопільського озера. Такий захід проводять у Тернополі вже шістнадцять років поспіль.
- «Тернопільська Озеряна» започаткована у 1997 році. На початку цієї традиції, окрім пробігу, був і заплив через озеро, але вже багато років відбувається тільки пробіг. У цьому дійстві можуть взяти участь всі бажаючі незалежно від віку та статі. Адже спорт – це радість, перемога, конкуренція, емоції і цікавий досвід», – розповів Тернополянам головний суддя змагань Леонід Дахновський.
Цього року на «Тернопільську Озеряну» зареєструвалися 133 людини. Сере них наймолодшими учасниками є десятирічна Юля та дев'ятирічний Вадим. Найстаршій учасниці-жінці - 71 рік, а чоловіку - 82.
Також до легкоатлетичного пробігу долучився і фронтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський, який вже декілька днів гостює у Тернополі.
«У Тернополі в мене більше спортивна програма, аніж туристична. Щоранку я бігаю біля озера, а вчора дізнався про легкоатлетичний пробіг «Тернопільська Озеряна». Тому моя ранкова пробіжка переросла в обідню. Я не знаю за скільки часу пробіг ці 9 кілометрів, бо всю дорогу слухав музику і не звертав уваги на годинки. Взагалі, для мене не головне перемога, вважаю, що вже переміг тих людей, які сьогодні весь день пролежали на дивані», - зауважив Сашко Положинський.
Нагадаємо, до Тернополя фронтмен гурту «Тартак» приїхав аби презентував проект «Кілька хоробрих хлопців».
689

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
179