Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На вулиці Хоткевича на місці дитячого майданчика будують автостоянку. Фото

На вулиці Хоткевича на місці дитячого майданчика будують автостоянку. Фото

09.09.2016, 09:00

Нещодавно на вулиці Хоткевича, біля будинку 77, на території дитячого майданчика  розпочали облаштовувати автостоянку. Власне, сам майданчик прибрали.

Мешканцям така мерська ініціатива не припала до душі. Люди обурилися, що поблизу кам'яних джунглів і так мало зелених зон, — інформує 0342.ua.

Пост на своїй фейсбук-сторінці щодо цієї міської території залишив і мер міста Руслан Марцінків, традиційно звітуючись перед виборцями світлинами облаштованих дворів і скверів. 
Без іменівіа

Мешканці будинку мера, м'яко кажучи, не підтримали й вирішили зібрати збори. 
Без іменіпав

Власне про них анонсували в обід, на зустріч запросили й журналістів. З купи галасу вийшов український "пшик", адже на збори прийшли "аж" двоє мешканців, обидва — пенсіонери, які були шоковані байдужістю своїх сусідів. 

"Все дуже неорганізовано. Сидять в своїх квартирах, як в норах" — так прокоментував своє обурення один з тих, хто прийшов. За пів години масовка з двох людей розійшлася.

Чи матиме історія продовження залежить від позиції мешканців, які або відвоюють у дворі місце під дитячий майданчик, або дозволять чиновникам вирішити за них.  
IMG_20160908_180544

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
177