Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як у Тернополі святкуватимуь другу річницю створення бригади у військовій частині?

Як у Тернополі святкуватимуь другу річницю створення бригади у військовій частині?

08.09.2016, 20:00
У п’ятницю, 9 вересня, військові 44 окремої артилерійської бригади святкують другу річницю створення формування. Долучитись запрошують і тернополян.

44 артилерійську бригаду створили у 2014 році в місті Яворів, що на Львівщині. А з початку 2015 військове формування почало дислокуватись у Тернополі на базі раніше розформованої 11 окремої гвардійської артилерійської бригади.
«За такий короткий проміжок часу частина стала повністю спроможною, вона озброєна новітніми зразками техніки, сформовані всі підрозділи, військові проходять службу в зоні бойових дій, - каже командир тернопільської окремої артилерійської бригади, полковник Сергій Баранов. – Зараз активно відновлюємо військові містечка, у Теребовлі та Чорткові розпочали певні роботи. У Чорткові поки що готуємо проектно-кошторисну документацію. У Теребовлі наш підрозділ здійснює його охорону і за допомогою місцевої влади там вже проводять ремонті роботи».

Святкувати другу річницю створення бригади у військовій частині розпочнуть завтра зранку, о 9:00.

«Ми починаємо святкувати річницю нашої бригади з дня відкритих дверей. У нас буде дуже багато гостей із оперативного командування «Захід», будуть представники влади та духовенства, учні з 27 і 2 школи, ліцеїсти та військові курсанти, - розповідає співорганізатор урочистих заходів, молодший сержант Юлія Шкугра. – О 10:00 розпочнеться концерт. Виступлять такі артисти як Борис Репка, Олена Волович, Василь Хлистун, фіналістка проекту «Шанс» Оксана Корзун. Також буде добрий друг нашої бригади львівська співачка Софія Федина».

Від 11:30 до 16:00 на спортивному майданчику частини військові бригади демонструватимуть бойову техніку та озброєння. Окрім того, працюватиме польова кухня, де усі охочі зможуть з’їсти справжньої солдатської каші та випити чаю, пише БезТабу. Виступатимуть барабанщиці-мажоретки, дефілюватиме військовий оркестр 44 бригади. Спеціальним гостем свята стане Комендатський взвод.

Також військові підготували захід для любителів документального кіно. О 14:30 регіональний представник мандрівного фестивалю «Docudays UA» Володимир Ханас транслюватиме стрічку «Острів Крим».

Відкритими двері військової частини для гостей свята будуть до 16:00. Тернополян військові просять пам’ятати, що територія військової частини – це об’єкт стратегічного призначення, тому під час святкування її охоронятимуть патрулі, вказівок яких слід дотримуватись.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
228