Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині шукають 37 слідчих на зарплату в 10 тис. грн

На Тернопільщині шукають 37 слідчих на зарплату в 10 тис. грн

07.09.2016, 19:45
Серед чотирьохсот вакансій в правоохоронних органах 37 - для майбутніх слідчих. Їм обіцяють зарплату в 10 тис.грн.
Після проходження переатестації кількість вакансій може збільшитись, впевнені в Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.
- З 7 вересня ми оголошуємо конкурс на вакантну посаду слідчих в нашій області. Взяти в ньому участь можуть всі, хто відповідають необхідним критеріям: вища юридична освіта, відмінне знання кримінального законодавства. Під час конкурсу кандидати пройдуть тест на знання законодавчої бази та здатність до аналітичного мислення. Не в останню чергу фізична підготовка та співбесіда із комісією, - коментує очільник Нацполіції області Олександр Богомол.
Що ж до самої комісії, то там стверджують, що за час переатестації вже надивилися достатньо.
- Свого часу народ потрапив в органи завдяки свату-куму, тож не дивно, що в нас трапляються випадки, коли рівень знань звичайного патрульного в рази вищий, аніж в начальника якогось відділу, - каже член переатестаційної комісії іван Ковалик. - Тож ми будемо вимагати звільнення кожного, хто не відповідатиме необхідним критеріям відбору.
А таких є достатньо, погоджується Олександр Богомол.
- В нас ще є багато працівників, до яких є запитання, - продовжує голова Нацполіції. - Що ж до результатів переатестації працівників першої та другої категорії, то на звільнення йдуть четверо із 22 з першої категорії та 14 із 96 працівників другої. Щоправда, деяких ми ще не звільнили, бо вони ховаються на лікарняних. Однак це їм не допоможе - ми почекаємо їх виходу на роботу, щоб потім у них не було можливості закидати нам неправомірні дії щодо їх звільнення.
Нагадаємо, під статтю потрапив колишній заступник Олександра Богомола Казимир Попіль. Йому щоправда теж поки не вручили підозру, бо він за кордоном - відпочиває в Туреччині.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
252