Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → “Таксі коштує як проїзд у маршрутці”: тернопільські таксисти заговорили про мізерні тарифи

“Таксі коштує як проїзд у маршрутці”: тернопільські таксисти заговорили про мізерні тарифи

04.09.2016, 18:00
Хоч причини у кожної служби таксі індивідуальні, думки збігаються в одному – тариф на проїзд надто низький і через доступність більшості населення таксі для усіх бракує.
«Є просто багато роботи, хоч ще 100 авто додай на фірму – всерівно не вистачить. Чому так? – Бо поки буде такий мізерний тариф ситуація не зміниться. Зараз таксі коштує як ціна маршрутки – їде четверо людей, по 5 грн. скинулися та й погнали, не треба на маршрутці їхати», – пояснив власник таксі Віталій Барилко.
Водночас попит на таксі у Тернополі існує не лише у години-пік, вранці і ввечері, коли люди добираються на роботу, а навіть якщо в місті випаде дощ – тоді усі масово замовляють таксі, розповідають представники іншої служби, пише Галас.
«В мене просто не хватає машин. А є ще різні обставини, коли водії не хочуть їхати на виклик. От наприклад Дружба – зараз вранці проблема катастрофічна, бо почали ремонт дамби, там такі затори – ніхто не хоче брати замовлення, бо пропонуєш людині об’їхати – вона не хоче, бо більше платити, а потрапляєш у затор – людина виходить з машини і йде пішки, а водій то залишається у заторі. Але ж і дамбу мусимо зробити, як вона тріскає», – розповів директор фірми таксі Микола Чапля.
Окрім того, керівництво служби таксі часто не може вплинути на те чи поїде водій на замовлення, яке йому дають із бази. Оскільки у таксиста можуть бути власні клієнти, які телефонують на його особистий номер і він виїжджає на такі виклики в першу чергу.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
199