Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Я з Тернополя приїхав" – кричав побитий син московського священика

"Я з Тернополя приїхав" – кричав побитий син московського священика

04.09.2016, 17:00
В смт. Овідіополь Одеської області днями спалахнув конфлікт між сином місцевого священика та представниками націоналістичних організацій. Причиною цьому стала наліпка імперського російського триколора із хрестом на «Лексусі», власником якого був попівський син.
Отож, у центрі конфлікту опинився Василь Бокач. На прохання та погрози активістів зняти наклейку із автівки він не реагував та відмовлявся зривати її, мотивуючи це тим, що там є хрест і він людина віруюча. Зрештою, націоналісти побили його і машину. Допомагали врегульовувати конфлікт правоохоронці, які вкінці-кінців і здерли з автомобіля промосковську наліпку, пише Тернополяни
Один з місцевих представників "Правого сектора" Сергій Стерненко написав у соцмережі про те, що сталося: «Це Вася. У Васі є “Лексус”. Вася - син московського попа. Позавчора він повернувся в Овідіополь з московії, а сьогодні прийшов на сесію селищної ради. Вася вчепив на свого Лєксуса імперський російський триколор. І ще він дуже багато говорив антиукраїнських речей впродовж сьогоднішнього дня. Тепер у Васі болить все що може боліти, а у Лексуса проблеми з дзеркалом та колесами», - пише активіст на своїй сторінці в Facebook.
До слова, під час сварки Василь Бокач на закиди «правосекторівців» про те, що він «сєпар, який приїхав з Росії» кричав «Я з Тернополя позавчора приїхав!» Що саме робив він у нашому місті невідомо, але в мережі Інтернет його називають релігійним провокатором, якому заслужено «дісталось на горіхи» на Одещині.
У мережі також було викладено відео конфлікту між Бокачем та радикалами.
vas
vas1

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
206