Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянка, аби зняти прокльони з сім’ї, віддала шахрайкам 400 євро та золото

Тернополянка, аби зняти прокльони з сім’ї, віддала шахрайкам 400 євро та золото

03.09.2016, 18:00
Жертвою двох шахрайок стала 32-річна мешканка Тернополя. Жінка, аби зняти прокльони з сім’ї, віддала пройдисвіткам 400 євро та золоті ювелірні вироби. Сценарій, розіграний зловмисницями, мало чим відрізнявся від інших подібних злочинів.

Тернополянка 2 вересня поверталася з роботи додому, коли на вулиці до неї підійшли дві незнайомі жінки. Вони запитали, як дістатися до нотаріальної контори. Жінка стала показувати дорогу а незнайомки зав’язали розмову з потерпілою. Слово за словом і бідолашну ошелешили новиною – на її родині лежить страшне прокляття, невдовзі почнуть смертельно хворіти рідні.

Жінка від такої новини розхвилювалась, і усі подальші події згадує, як уві сні. Тернополянці запропонували позбутися чар шляхом відмолювання гріхів. Ритуал треба було здійснити над речами, що притягують прокляття, – грошима та золотими виробами. Тому потерпіла, рятуючи родину, винесла з дому гроші та золоті ювелірні вироби. Усе добро, з якого, зі слів ворожки, слід негайно зняти страшні пороби передала в руки зловмисницям.
Вони наказали ошуканій жертві посидіти на лавці та помолитись, допоки вони позбавлятимуть родину прокляття. Однак через деякий час зрозуміла, незнайомки не повернуться як ї її майно та гроші.

Потерпіла звернулася за допомогою до правоохоронців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 ККУ (шахрайство). Правоохоронці розшукують зловмисниць.

Щоб не повторити помилку потерпілої, візьміть на озброєння кілька порад:
- якщо до вас підійшли на вулиці або зайшли на подвір'я з пропозицією погадати чи зняти порчу, намагайтеся якомога швидше завершити спілкування з незнайомцем не дивіться їм в очі;
- не дозволяйте чужинцеві заходити до свого помешкання;
- не відповідайте на запитання, що стосуються вас чи ваших рідних – це спосіб зібрати інформацію, яка буде використана не на вашу користь;
- не соромтеся покликати на допомогу випадкових перехожих чи сусідів, при появі сторонніх, шахрай найімовірніше постарається якнайшвидше зникнути;
- у жодному разі не давайте незнайомцеві своїх речей, грошей, коштовностей, ви й не помітите, коли він їх підмінить чи викраде.
Дотримуйтесь цих правил, будьте уважними й обачними, й у шахраїв не буде шансу ввести вас в оману.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
243