Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянин закликає змінити керівництво "Міськшляхрембуду", через халатність якого жителі міста наражаються на небезпеку

Тернополянин закликає змінити керівництво "Міськшляхрембуду", через халатність якого жителі міста наражаються на небезпеку

02.09.2016, 09:30
Невірно встановлена решітка для стоку води є небезпечною для учасників дорожнього руху,  а "Міськшляхрембуд" вперто ігнорує його скарги, переконує Олег Синовець. 
Чоловік вже неодноразово звертався, аби комунальники полагодили дренажну решітку на одній із вулиць міста. Однак його прохання ігнорують навіть після вказівки зверху - від управління ЖКГ.
Про це Олег Синовець написав на своїй сторінці у Фейсбуці.
"Я вже втомився повідомляти про проблему з дренажною рештікою на пішохідному переході біля будинку на пр. С. Бандери, 4. КП "Міськшляхрембуд" вперто не реагує на звернення! Кілька місяців тому я ледь не травмувався на велосипеді через те, що в'їхав в дану заглибину, після цього випадку я написав звернення через ресурс "Відкрите місто" і вже 3,5 місяці жодної дії зі сторони КП "Міськшляхрембуд", хоча "Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології" зобов'язало дане комунальне підприємство провели ремонтні роботи цієї проблемної ділянки на центральній вулиці міста.
Сергій Надал, можливо допоможе зміна керівництва даного підприємства для ефективнішої роботи? Іншого виходу не бачу," - пише чоловік.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
188