Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Франківчани скуштували крафтового пива на першому пивному фестивалі в Україні. Фото

Франківчани скуштували крафтового пива на першому пивному фестивалі в Україні. Фото

27.08.2016, 10:05
Вчора, 26 серпня, в "Бастіоні" відбулося відкриття першого в Україні міжнародного фестивалю крафтового пива "Hoppy fest".

До Івано-Франківська з'їхалися 28 пивоварів з України, Німеччини, Бельгії, Чехії та Угорщини. Вхід на пивне свято безкоштовний, проте ціни на хмільний напій дещо кусаються: 55 грн за 0,3 л. У вартість входить і ціна фірмового бокалу, куди наливають пиво, – інформує 0342.ua. Загалом середня вартість одного бокала пива європейського виробництва об'ємом 0,2 л – 36 грн. До пива пропонували сирні та м'ясні закуски, піцу або гамбургер. Для чоловіків організатори приготували несподівану локацію: місце стрижки, де професійні "барбери" (чоловічі перукарі) створювали їхній стиль і робили стильні зачіски. 
Упродовж дня захід відвідали декілька тисяч людей, які спожили незліченну кількість хмільного напою та продуктів. 

Окрім головної цілі заходу – знайомства українців з крафтовим пивом та культурою його споживання, організатори мали і благородну мету - благодійність. Фестиваль долучився до програми "Виконай бажання тяжкохворої дитини", яку розпочав Івано-Франківський обласний осередок ГО "Розвиток Громади". З кожного фірмового бокалу фестивалю 3 гривні буде направлено на допомогу тяжкохворим дітям в обласній дитячій лікарні. 9tWUx2xFnd0B4Gz6xtSbEYjXagUzcx79MJy7s2tM5xXQSK6TBXvxhCYTxA629QK1XA

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
171