Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Поїздка до Риму перетворилась на жах: тернополянку зняли з рейсу і тримали з дитиною без їжі і води

Поїздка до Риму перетворилась на жах: тернополянку зняли з рейсу і тримали з дитиною без їжі і води

22.08.2016, 19:45
На жах перетворилась поїздка до Риму тернополянки Тетяни Назарко з трирічним сином. Родина там наразі проживає, там же народився малюк. Жінка саме спілкується з юристами, аби покарати тих, через чию халатність зірвалась поїздка за кордон. Під загрозою зриву й майбутній закордонний тур на море, адже порушене провадження за підробку документів. 
Відому співачку Тетяну Назарко, яка намагалась вилетіти з трирічним сином до Італії, зняли з рейсу. Тернополянка стверджує, що стала заручницею безладу, який коїться в державних структурах. Шокована діями і працівників прикордонної служби, і Львівського аеропорту, які буквально знущались з молодої мами, протримавши її з малюком до глибокої ночі. До жінки не пускали нікого з родичів, аби ті хоча б з сином впоратись допомогли, поки мама давала свідчення.
– Ця жахлива історія трапилась зі мною 20 серпня 2016 року у аеропорту міста Львів, - розповіла Тетяна Назарко. – Ми з сином мали летіти до Риму. Коли проходили контроль з малюком, мені повідомили, що у мене є проблеми з документами і попросили з трирічним сином пройти у кабінет.
Наступні години жінка досі згадує з жахом. Пригадала, як поцікавилась, які ж у неї проблеми з документами можуть бути, адже, окрім закордонного паспорта, є ще дозвіл на проживання у Італії, пише 20 хвилин
– Коли один з батьків супроводжує неповнолітню дитину, потрібне нотаріальне посвідчення другого з батьків, - розповіла співачка. - У нас цей документ був. Дозвіл дав батько, який виїжджав за кордон тижнем раніше. Мене запевнили, що таке неможливо! Бо… у базі даних вказано, що мій чоловік і батько моєї дитини Юрій Білоус востаннє перебував на території України у 2015 році!
Почуте викликало у жінки посмішку, бо буквально перед тим уся родина перетинала кордон. Ну, це певно, якийсь жарт, подумала тоді п. Тетяна. Однак невдовзі їй було вже не до сміху…
– Я вказала день, коли ми всі перетинали кордон, номер машини, всі дані, які могла згадати, - пригадує шокована жінка. – Але у відповідь почула: мовляв, прикордонники не могли помилитись двічі… Тоді я почала телефонувати чоловікові, щоб він вислав якісь докази. Докази прийшли повідомленням: фото, на якому було видно печатку з датою перетинів кордону. Але мені сказали, що це… може бути фотошоп.
Після цього жінці офіційно озвучили, що її з малюком знімають з рейсу. Пані Тетяна пригадує, як поцікавилась, хто ж компенсуватиме квитки і решту витрат. Відповіді так і не почула.
– Я давала свідчення, адже одразу порушили провадження за підробку документів, - пригадує пані Тетяна. – Розповідала всю правду, на що вони реагували посмішками. Просила, щоб до мене пустили родича, який міг би допомогти з сином – відмовили. Просила безкоштовного адвоката, але у відповідь мені видали, мовляв, я маю мати довідку, що є неплатоспроможною.
Жінка намагалась пояснити, що непорозуміння сталось не з її вини, а через проблеми системи, хоча не знала, хто і коли умисне не «побачив» штампів перетину чоловіком кордону. Обурювалась, що не мають права утримати її так довго з трирічною дитиною. На це все слідчий зробив зауваження і сказав, щоб я до нього не підвищувала голосу, - пригадує співачка. – Загалом я провела у аеропорту 3-3,5 години: з маленькою дитиною, без їжі і води. Коментар юриста читайте згодом.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
204