Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині збільшилася кількість фатальних ДТП

На Тернопільщині збільшилася кількість фатальних ДТП

21.08.2016, 17:00
Брошури із порадами, як уникнути небезпеки на дорозі, розробили тернопільські правоохоронці для жителів області. Мета заходу - інформування водіїв та пішоходів про те, що дотримання Правил дорожнього руху зберігає життя та здоров’я тих, хто є взаємоввічливими на дорозі та дотримується правил.
В рамках проведення всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху співробітники відділу управління превентивної діяльності Тернопільської поліції вийшли на дороги аби роздати пам’ятки-застереження водіям. У листівці кермувальники можуть прочитати основні поради для водіїв щодо безпечної поведінки на дорозі, а також застереження, які допоможуть автовласникам не потрапляти у автопригоди. Такі інформативні заходи – дуже важливі, вважає заступник начальника ГУНП в області Руслан Балик.
Адже з початку року на Тернопільщині збільшилася кількість ДТП з тяжкими наслідками. Подібна профілактична робота має принести позитивний результат. В переважній більшості, каже поліцейський роти дорожньо-патрульної служби Роман Клепач, саме водії є винуватцями ДТП. Тому слід неодноразово нагадати їм про безпеку на дорозі.
– Ці листівки ми роздаємо водіям, аби нагадати про дотримання  правил дорожнього руху. Сподіваємося, що вони дослухаються до наших порад, стануть дисциплінованішими, а головне, не сідатимуть за кермо у нетверезому стані,  – зазначає правоохоронець.
Серед тих, хто отримав листівку-застереження – тернополянин Василь.
– Лише тоді, коли кожен буде дотримуватися правил дорожнього руху, на дорогах буде порядок. Неважливо, чи ти на джипі чи на старенькому авто, яка твоя посада, за кермом усі водії рівні, - вважає шофер.
Правоохоронці сподіваються, що проведені заходи стануть позитивним досвідом для усіх водіїв і допоможуть покращити дорожню ситуацію в краї.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
238