Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі вперше за багато років відбудеться аматорський тріатлон «Серце залізної волі»

У Тернополі вперше за багато років відбудеться аматорський тріатлон «Серце залізної волі»

14.08.2016, 22:00
Аматорський тріатлон «Серце залізної волі» відбудеться у Тернополі 4 вересня. Учасникам змагань запропонують продемонструвати свою витривалість та вміння у трьох видах спорту: плаванні, велопробігу та кросу.
– Такий захід відбудеться в Тернополі вперше за багато років, – розповів зз один із організаторів заходу Іван Янюк. – Ми суттєво скоротили олімпійські нормативи, тому назвали змагання аматорським. Хочемо, щоб у них взяла участь більша кількість людей. Але подолати те що, ми пропонуємо теж буде нелегко. Треба буде проплисти 200 метрів, проїхати велосипедом 9 кілометрів і після того пробігти ще 4,5 кілометри. Зрозуміло, що для цього потрібно мати певний рівень фізичної підготовки.
Для участі в змаганнях необхідно попередньо зареєструватися та зробити внесок у розмірі 200 або 250 гривень. Заповнити відповідну форму можна тут. Після цього організаторам на електронну скриньку необхідно надіслати скріншот квитанції про оплату. Усі деталі участі можна дізнатися тут. Реєстрація в день змагань розпочнеться о 12.00 – учасникам видадуть стартові номери та чіпи. Урочисте відкриття – о 13.30, старт – о 14.00, орієнтовний фініш о 17.00, нагородження учасників та закриття тріатлону о 18.00.
Етап плавання пройде на Дальному пляжі, звідти ж стартуватиме і велогонка, яка пройде через село Біла. А забіг стартуватиме із Набережної за готелем Тернопіль і завершиться на Дальному пляжі. До змагань допускаються лише повнолітні, здорові люди. Організатори очікують також гостей з інших міст.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
227