Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До 1 вересня в Івано-Франківських навчальних закладах завершать комплексні ремонти

До 1 вересня в Івано-Франківських навчальних закладах завершать комплексні ремонти

13.08.2016, 11:08

Під час літніх канікул в Івано-Франківську тривають ремонтні роботи у понад 20 закладах освіти. Для цього в поточному році міська рада виділила рекордну суму - 6,5 млн грн на капітальний ремонт та 1,5 млн грн на поточний.

Наразі у школі №12 повністю перекривають дах. Зокрема, повністю замінили стару шиферну покрівлю, яка постійно протікала, на металочерепицю, встановили дахові вікна та обладнали якісну вентиляцію. Залишилось виконати лише оздоблювальні роботи. 

1470667899_12-2_novyy-razmer

А в школі №28 відбувається капітальний ремонт актової зали, який розпочали ще минулого року. Під час реконструкції тут звели сучасну сцену, підмурували вікна, замінили підлогу та стелю. Приміщення потребувало негайного ремонту, адже збудоване ще в 1962 році.

1470667945_28-1_novyy-razmer

Вперше серед інших статей витрат виділили кошти на заміну кухонного обладнання, парт та іншого устаткування.  

Директор департаменту освіти і науки Ігор Смаль зазначив, що цього року багато навчальних закладів підпало під цю програму. Першочергово виділяли кошти на ті школи і садки, які були у критичному стані. Окрім приміщень також ремонтують території, переважно поблизу садочків: брукують доріжки, ремонтують ігрові павільйони та виконують інші роботи з благоустрою.

Як наголосив освітянин, однією з основних вимог до підрядників було закінчення робіт до 1 вересня, щоб не створювати незручностей для дітей під час нового навчального року.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
182