Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Рівненщині тернопільські військові вдосконалюють навички з озброєння та ведення бою

На Рівненщині тернопільські військові вдосконалюють навички з озброєння та ведення бою

12.08.2016, 21:30
На Рівненському загальновійськовому полігоні тривають інтенсивні заходи бойової підготовки.
У підрозділах Тернопільської артилерійської бригади оперативного командування “Захід”, проводяться заняття з обслугами та підрозділами, які відпрацьовують нормативи спеціальної, технічної підготовки та виконання вправ стрільб зі штатного озброєння згідно курсу підготовки.
За словами командира бригади полковника Сергія Баранова, особовий склад бойових розрахунків продемонстрував вміння та злагодженість дій під час проведення навчань.
Головне завдання, яке ставилось перед особовим складом, це отримання навичок діяти в умовах наближених до бойових, пише Номер один. Швидкість розгортання на бойових позиціях, точність в наведенні гармати, влучність пострілу, ось головні критерії від яких залежить життя не тільки підлеглого особового складу, а й життя інших хлопців, яким буде забезпечене вогневе прикриття, а також виконання поставленої задачі в цілому – додав він.
Слід наголосити, що значна частина особового складу підрозділу – це контрактники, учасники бойових дій на сході України, там вони отримали неоцінений бойовий досвід, адже недаремно на їх шевроні гасло «Вогонь запеклих не пече».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
226