Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Більше 10 тисяч для воїнів АТО зібрали на благодійному концерті у Почаєві

Більше 10 тисяч для воїнів АТО зібрали на благодійному концерті у Почаєві

12.08.2016, 09:00

7 серпня у Почаєві відбувся вже традиційний для міста благодійний фестиваль «DreamFest». Більше півсотні мешканців міста відвідали дійство, тим самим пожертвували кошти на ліки українським бійцям.

-? Метою фестивалю була підтримка військових в зоні АТО, – розповів співорганізатор фестивалю Тарас Паляниця. – Це вже третій рік поспіль проводиться такий фестиваль. Дуже багато було молоді, це говорить про те, що вона усвідомлює те, що зараз відбувається в країні. До організації долучилися місцеві підприємці, Почаївська міська рада і ті небайдужі люди, які постійно підтримують наших вояків в АТО. Великий вклад у фестиваль зробив народний депутат Михайло Головко.

Так, за підтримки народного депутата на почаївській сцені виступив відомий гурт «Тінь сонця», який став хедлайнером події. Програму наситили також світлодіодним шоу від LEDANCE, танцювальним шоу від LGD, водяними баталіями, виступами Юри Лярського та гуртів OutTime Band, Rock Ons, Flashback, Malex Band.

10 тисяч 535 гривень зібрали волонтери на потреби війська. Кожен квиток на фестиваль (вартістю 40-50 грн) став маленькою частинкою великої справи. Усі гроші організатори свята передали медику-волонтеру Віктору Панфілову на закупівлю медикаментів для хлопців, які захищають Україну на передовій.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
203