Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В парку "Топільче" до Дня міста завершать ремонт доріжки від скейт-парку до фонтану

В парку "Топільче" до Дня міста завершать ремонт доріжки від скейт-парку до фонтану

10.08.2016, 16:45

На завершальній стадії ремонт доріжки між центральним фонтаном і скейт-парком у парку “Топільче”. Як розповідає начальник управління ЖКГ Микола Лесів, усі роботи мають завершити до Дня міста.

 Нагадаємо, що минулого року там здійснили ремонт трьох трубчастих містків, а цього року приступили до ремонту самих доріжок.

-  В минулому році ми зробили три трубчастих переходи і освітлення, а цього року ми робимо бруківку. Одну сторону ми вже завершили роботи, а зараз перейшли на другу сторону. Тобто одна бригада робить від каскаду фонтанів до «Орнави», а інша від «Орнави» до фонтанів, - зазначає Микола Лесів.

Також у 2015 році в парку “Топільче” було здійснено ремонт пішохідної доріжки, яка сполучає вул. Миру із пішохідним мостом через р. Серет.  До цього тут була грунтова стежка, якою було важко ходити, кажуть в управлінні ЖКГ.

Нагадуємо, що вже відремонтовані алеї від вулиці Шептицького до перехрестя у бік вулиці Миру, «Орнави» та в бік центрального ринку і вулиці Оболоня. Тепер на черзі доріжки, що пролягають через вищезгадані трубчасті містки.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
234