Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі на вулиці Довженка, 6а облаштують спортивний майданчик

У Тернополі на вулиці Довженка, 6а облаштують спортивний майданчик

10.08.2016, 15:15

На «Східному» в Тернополі відкриють ще один спортивний майданчик на вулиці Довженка 6а.  Частину коштів виділять з міського бюджету, а решту виділять з ресурсу Об’єднання Співвласників Багатоквартирних Будинків. Зокрема, за кошти мерії буде вкладено траву для футбольного поля, а усе решту виконають ОСББ.
Окрім цього великий ігровий майданчик для дітей з’явиться на вулиці Новий Світ, 95. Минулого року там було встановлено антивандальні вуличні тренажери, проведено благоустрій територій.

Міський голова Тернополя Сергій Надал розповідає, що у минулі роки спортивні локації облаштовували у дворах багатоповерхових будинків, а цього року нові спортивні майданчики будуть з’являться біля навчальних закладів.

-   Спортивні майданчики біля навчальних закладів діти можуть використовувати під час уроків фізичного виховання, а також займатися самостійно у вільний час - зазначає очільник Тернополя. - За кошти міського бюджету такий майданчик отримає ще шоста школа, а у наступні роки практику облаштування спортивних локацій у різних мікрорайонах міста та біля навчальних закладів будемо продовжувати.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
150