Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі в "телевізорі" Пелиха знову замінять понівечений екран

У Тернополі в "телевізорі" Пелиха знову замінять понівечений екран

10.08.2016, 10:00
Товариші Ігоря Пелиха знову мінятимуть екран у присвяченій йому меморіальній дошці. Вони просять тернополян не бити його знову.
Уже вкотре оновлений екран "телевізора" Ігоря Пелиха, який вмонтований у стіну будинку на буль. Шевченка, невідомі розбили місяць тому. Наразі триває ремонт фасаду будинку, тому меморіальну дошку забрали. А незабаром її знову встановлять уже з новим екраном.
- Ми говорили з розпорядницею клубу, і поки йде реконструкція фасаду, то екран вони зняли, - каже Юрко Зелений. - Я вже привіз скло на зміну тому розтрощеному. Ми чекаємо, коли завершать ремонт. Тоді назад вмонтуємо "телевізор" і поставимо новий екран.
Новий екран, як і попередній, буде антивандальним. Проте, як показав досвід, це не зупинило зловмисників, пише 20хвилин.
- Він має певний ступінь захисту, але водночас це не може бути броньоване скло, оскільки це сенсорний екран, - каже пан Зелений. - А попередній екран точно не пляшкою розбили.
Завершити ремонт фасаду будівлі планують до Дня міста. Тому саме в цей період обіцяють назад встановити меморіальну дошку Ігоря Пелиха. Товариші Пелиха надіються, що цього разу екран ніхто не розтрощить.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
135