Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У центрі Тернополя патрульні влаштували “шоу” з бомжем

У центрі Тернополя патрульні влаштували “шоу” з бомжем

10.08.2016, 09:30
9 серпня під вечір десятки патрульних поліцейських були зайняті одним безхатченком. Біля Катедри окрім них та бригади швидкої допомоги зібралися десятки тернополян, які спостерігали за розвитком подій.
Безхатченко уже декілька місяців живе на лавках в центрі міста, окрім того що своїми фекаліями він “загадив” лавки та бруківку, сам знаходиться в край жахливому занедбаному стані та потребує термінової медичної допомоги, пише ternopil.te.ua Понад годину медики разом з поліцейськими вирішували куди його прилаштувати. Одна з поліцейських, зауважила, що через травму ноги чоловік може померти і йому потрібна термінова ампутація.
Думки тернополян з приводу його госпіталізації різнилися, хтось шкодував, а хтось – відкрито обурювався, що стан безхатченка може нести серйозну небезпеку іншим пацієнтам лікарні та медикам.
Чоловіка госпіталізували, куди – поки невідомо.
Продавці магазину “Молоко” кажуть, що декілька днів тому поліцейські доправляли його у реабілітаційний центр. Однак, чи то він ще по дорозі втік чи там не прийняли – невідомо. Чоловік наступного дня уже знову жебракував в центрі.
45

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
179