Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Нардеп запросив колег-депутатів під час літніх канікул завітати на передову

Нардеп запросив колег-депутатів під час літніх канікул завітати на передову

09.08.2016, 16:30
Народний депутат України від парламентської фракції “Об’єднання Самопоміч” Тарас Пастух, який у складі розвідувальної роти 128-ої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України брав участь у проведення Антитерористичної операції на сході України, завітав до однієї з найгарячіших позицій українських захисників на Донбасі – “Шахти Бутівки”, передає “Літописець“.
Нардеп звернувся до своїх колег з Верховної Ради і запропонував їм виділити декілька днів під час півторамісячних літніх канікул, та завітати на передову.
“Гадаю, що півтори місяці парламентських канікул кожному депутату абсолютно достатньо часу, щоб не лише відпочити, але й поїхати на “передок” і на власні очі побачити все, що там відбувається. Як виконуються мінські домовленості, як забезпечені наші бійці, попри ті мільярди, котрі ми завжди виділяємо в останню ніч перед черговим новим роком під крики: “хто не голосує – той за путіна”, як укомплектовані наші підрозділи і т.д”, – заявив нардеп.
Тарас Пастух вважає, що після таких візитів, свідомість народних обранців була б дещо іншою “й кнопки тиснули не так, як їх “господарі” наказують”.
224y6k54k6u

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
212