Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → “Війна” через стіну: у Тернополі після перебудови під фаст-фуд в будинку з’явились тріщини

“Війна” через стіну: у Тернополі після перебудови під фаст-фуд в будинку з’явились тріщини

09.08.2016, 16:00
У приміщенні будинку на вул. Хмельницького, 17 орендар зніс несучу стіну, а мешканці вимагають, щоб її добудували. 
Проблема у будинку через перебудову приміщення під фаст-фуд. Тоді у приміщенні на першому поверсі знесли несучу стіну і на другому поверсі по стінах пішли тріщини. Мешканці звертались у суд. Згідно рішення суду колишній орендар повинен відбудувати несучу стіну і зробити ремонт у будинку, - пише 20 хвилин.
Станом на 9 серпня стіни немає і ремонт теж не зроблений. Тому мешканці викликали виконавчу службу. У ході розбірок між мешканцями, власником приміщення, колишнім орендарем та представниками виконавчої служби з?ясувалось, що проблема у тому, що орендаря в приміщення не пускає власник. Хоча той запевняє, що готовий зробити усі необхідні роботи в будь-який момент. 
- Я хоч сьогодні за дві години можу поставити ту стіну, але мене ж власник не пускає у приміщення, а мешканці у квартири, щоб я відремонтував пошкодження, - каже Богдан Цупер. - Мене за це вже хочуть штрафувати, тобто за невиконання рішення суду, але як я можу зробити щось, коли мене не пускають всередину? Власник каже, що немає проектної документації. 
Представники виконавчої служби кажуть, що в такому випадку пан Цупер повинен звернутись до суду, щоб той зобов?язав пана Бригідира допустити його у приміщення. 
- В цьому випадку пану Цуперу потрібно приходити з будівлеьними матеіралами під двері і в разі, якщо його не пускають у приміщення - викликати поліцію, щоб це було зафіксовано, - кажуть судові виконавці.  Сам власник приміщення - Зіновій Бригідир, на прохання журналіста пояснити в чому проблема, нахамив.
stina-fasrfud

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
221